Domokun

BannerFans.com

February 25, 2011

Awakkk , 
Saya masih sayangkan awakk lagi , awakk selalu anggap saya tidakk sayangkan awakk lagi kan ? saya tahu awakk tidakk akan memaafkan saya lagi ! , saya nakk awak tahu awak larhh pelita dalam hidup saya  walaupon awakk cakap saya bukan-bukan ! , saya sangat -sangat sayangkan awakk  , tolong lah jangan awakk jangan tuduh saya lagi saya tidak tahan dengan dengan tuduhan lagii ! pless ! , saya nak awak tahu yang saya masih sayangkan awak lagi  
ILOVEYOUU FARAH HANIM 

February 22, 2011

Fuhh 
 penat gile ar hari ini periksa sejarah & geografi memang banyak soalan larh ! pening dibuatnya abes jea jawab soalan toe aku terus jea tido HAHA , terukk kann ? dh ar penat nak tulis ni lengoh larh nak taip banyak banyak ni , okayy ar nak sambung tido balik okayy ,
 Chawww ! 

February 20, 2011

Aduhhh ,
Tangan aku sakit lagi lah macam mana nei ? Aduhhh dh seminggu tangan aku sakit nie , letak ubat ponn rase sakit lagi lah macam mne nie tolong aku wehhh :(

February 19, 2011

Penat , Penat , Penat !
Huh penat jugak hari ini aku main sepak takraw larhh , power jugak aku main tdi menang 9 kali berturut -turuh  tahu ,sekali jea aku kalah hmm itu ponn nasib baik jea HAHA , esok aku nak main lagi ar best tadi aku main dh mcm aku main kat juara terbuka plakk HAHAHA , aku nak berusaha lagi larh supaya aku boleh jadi permain sepak takraw yang terhebatt !  Yeahhhh , Okayy ar badan ponn dh berbau niehh , mak pon dh memekak plakk nanti kite sambung lagi erkk okayy ?
Chowww :P
Day ,Day ,Day 
hari yang membosankann , tak tahu nak buad ape hari nie rase nk tido jea hari ini puas - puas HAHA ,Hari ini aku taknak kuar rumah mahu tido jea ar :D
baru best duduk rumah nak jugak try duduk rumah macam surirumah kann ?
HAHA

February 18, 2011

Fuhh , abes jugak periksa Math  tdi perrr pernat gile balik skola tdi terus jea Tido, HAHA Hmm tadi periksa Math memang tak faham satu ape ponn ar HAHA ,Tdi duduk kat class macam bodo jea tak buad ape2 ponn periksa satu ape ponn aku tak jawab memang gile ar  huh =="
okayy ar badan ponn dh berbau tak mandi lagi so nk gi mandi ar nie haha okayy , Chowwwww :D

February 17, 2011

Aduhh , Semalam susah sangat ar periksa (Bahasa English) bahagian (2) susahh ar tak tahu nak buad ape huh 
= =",Susah sangat2 Perr macam nk pesan jea :(
Nie baru Intervensi 1 , Bukan lagi Pmr betol betol kann ?
Bayang kann larh kalau aku takk  lulus mcm mne aku nk g ovease :D
*HAHA poyo jea ,
Fuhh cuakk gile ar Hmmm , Tahun nie aku mesti belajar rajin2 
Semoga tahun nie aku dapat keputusan yang baikk ehh Doa kann aku 
Amin :D

February 11, 2011

Iloveyouu Capital( F )
Knape Knape knape ? ! kaw selalu dikacau kat skola ?
Haih =="
Knape kite selalu bergadoh ?
haih =="
aku tak nak bergadoh ponn ngn kaw 
aku cume ingin memyayangi kaw 
knape2 
ILoveyouu Farah <3

February 6, 2011



Fuhh , Best gile maen Fixie ngn kwan aku sume HAHA
Kite Pusing-pusing satu Kuala Lumpur penat jugak kan 
HAHA
Fuhh bile dh sampai rumah rase penat sangat-sangat dan bontot aku sakit sangattt sebab naik Fixie lame sangat 
Perrr, best gile aku naik fixie nie baru First Time aku naik dan pusing-pusing satu Kuala Lumpur kann ?
HAHA ,

February 3, 2011

Jonas Brothers ♥

Jonas Brothers 
Bile kaw nak dtg malaysia ?
Aku tunggu kaw tahu HAHA
Kaw dtg malaysia nanti call aku aww HAHA
Aku nak sangat Bertemu dgn kaw sume HEHE
Aku harap kaw akan dtg malaysia suatu hari nanti :(
Call aku bile kaw dh sampai malaysia nanti HAHA
*Bajet jea :P
ILoveyouu Jonas Brothers 

SELAMAT TAHUN BARU CINA :D

Selamat Tahun Baru Cina :D
Gong Xi Fai Chai 
HAHA,
Kepada kawan aku yg bernama Acoii :D
Aku mengucapkan selamat tahun baru cina 
Klau aku dtg rumah kaw nanti jgn lupa plak bagi ampau ehh 
HAHA , Joke :D

February 2, 2011

My Ambition ♥

Wow , 
My ambition sejak kecil lagi 
Aku masih teringat lagi mase aku kecil - kecil selalu pergi dapur untuk memasak ,
Mak aku tergelak - gelak tengok aku :D
Sekarang masih macam dulu lagi :P
Cita - Citaku



Bangun Pagi :D

Pada Hari Rabu yg indah ini ,
aku bangun pagi - pagi dan jom loceng aku berbunyi :D
HAHA , aku melangkah ke dapur untuk breakfeast pagi :D
Dan selepas aku breakfeast , Aku mandi untuk menyegarkan badan ,
selepas aku mandi aku bersedia untuk pergi joging bersama Kawan - Kawan :D

Beach ♥

Fad'z , Carol , Hakim , Azam , Faizal , Shafiq , Cayed , Salleh , Hafizi , Uden , 
Jom pegi pantai nk ?
HAHA

Demi Lavato ♥ Joe Jonas ;D

Wow ;D
Demi Lavato & Joe Jonas ;D
Baby I Like it ! 
HAHA ;D
My interest artist 
HAHA 

Orang Terbang ? Mne ada orang terbang mehh :D

Anda percaya kewujudtan orang terbang ?
orang terbang ialah hayalan semata2
kerana die masa kat skolah dorang mesti tido dlm kelas kan ?
HAHAHA ,Ape nk jadi ar diorang nie masa dlm kelas x nak belajar ,mase time sekolah baru nk tido Haih ==" ,Pelik betol budak zaman sekarang nieh 
HAHAHA ,Owng yg ckp dlm blog nie ponn ape kurang nye same jea dua kali lima  :P
HAHAHA :D

Alam Semula Jadi ♥

Keindahan Alam Semula jadi :D
Ramai manusia suka menbuang sampah merata - rata kan ?
menbuang sampah itu adalah perkara yg tidak baik dari segi alam sekitar 
so jaga larh bumi kita dengan seeloknya .
jangan menbuang sampah merata - rata ,menbuang sampah di tong sampah yg disediakan :D


Jiran Baru :D

Tepat pada pukul 12:30 pm .aku dapat Jiran bru :D
Name die Ayda :D
Die punye age 15 same mcm aku jugak .
aku kenal die sebab die pindah kat sebelah rumah aku 
die tegur aku ,aku buad mcm x layan jea HAHA
Kejam betol aku nie :D
 Ayda : Hye 
Mokz : Hye 
Ayda : Name Kaw ape ?
Mokz :Rizzman Panggil aku Mokz jea 
Name kaw spe ?
Ayda : Ouhh , kaw panggil aku Ayda Suda larh :D
Mokz : Kaw nak ape ?
Ayda : Aku nak tanye :D
Mokz ;Tanye ape ?
Ayda : Kaw nie Sombong ar kan ?
Mokz : Manee adee :P
Ayda : HAHA
Mokz : Asl kaw gelak ?
Ayda : Kaw nie Kelakar larh :D
Mokz :Kelakar sangat ke ?
Ayda :x dew larhh :D
Mokz : Okayy ar weyy naty kalau ada pape kaw panggil aku aw :D
Ayda : Okayy :D
Seronok dpt Jiran  bru mcm kaw :D
Tapi Kaw nie Masok Air Skit Ar HAHA:p

February 1, 2011

Capital ( F ) ♥

In Love :D
Setiap Detik yg berlalu aku mesti teringatkan die 
setiap minit yg berlalu aku mesti merindui die 
kaw perempuan yg istimewa buat aku , sehingga aku bole menjadi gila teringatkan kaw .
Kaw selalu ada di dalam hatiku 
Iloveyouusomuch Baby  

Kite Kalah :'(

HAHA,
Tdi aku maen bola dgn Fad'z , Carol , Nazirul , Wan , Ijoi , Mirul , Pakya , Harith Dan Cayed 
HAHA , Kelakar Gile kite maen tdi 
HAHA , Macam Budak x reti maen jea 
Nasib baik team aku kalah 4-2 haha
Team aku sume cikai cikai jea 
AHHA 
Mls nak tulis Panjang2 , Okay ar tgn pon dh lenguh nie ! 
Nanti adew mase lagi kite maen bola lagi taw ! 
HAHA :D