Domokun

BannerFans.com

March 23, 2011


Oh kotarayaku

Kisah seribu satu
Abadi di jalananmu


Ini kotaraya yang sering berkata
Kalau berani ayuh mari cuba saya
Siapa mahu cuba dicabar semua
Si kota terima dengan tangan terbuka
Apa hasratnya bila ditanya
Si kota hanya senyum selamba
Apa kamu mahu semuanya bisa
Jemput ke rumahku sila-sila
Di dalam hatinya banyak rahsia
Banyak kisah benar ramai saksinya
Ada yang gagal ada yang berjaya
Ada bersahaja ada capai kerjaya
Ada rezeki yang melimpah ruah
Hingga kurang nasi terlebih kuah
Ada yang sial ada yang bertuah
Cerita sama hanya watak berubah
Di Kuala Lumpur

Iloveyouu Kuala Lumpur 

Sedih ,Sedih ,Sedih :'(
Hari - Hari aku teringatkan die , hmm , aku sangat - sangat rindu die thu ? knapa kaw tak jawab bile aku call ha ? , massage ponn tak balas ? aku risau thu ? , hmm , jgn laa kaw buad aku macam nie , aku sangat -sangat sayangkann kaw thu ? , aku tak pernah nk lupakan kaw , 
IloveyouuSoMuch Sayang's Farah Hanim 

March 13, 2011

Pengalaman pahit jatuh motor ngn areziem :(
semalam aku naik motor bapak azim , azim bawak aku duduk kat belakang die , pastu dah sampai kat tepi coner  , aku dengan azim jatuhh motor tangan aku rasa mcm tak boleh bergerak dh :( kaki aku pula terasa sakit sangat - sangat , azim pula lutut die belubang bapak die terus antar die terus ke HUKM  , selepas aku jatuh motor , aku terus pergi HOSPITAL KUALA LUMPUR , selepas itu doctor check aku die cakap kaki aku luke skit jea , pastu  die x -ray tangan aku , aku ingat kan takde pape sekali doctor cakap tangan aku retak  die simen tangan aku , malu aku nk pakai simen toe , nk buad macam mnew ar kann dh nasib badan :(
okayy ar sampai sini jea aku citer , tangan aku pon dh lenguh menaip niee okayy
chawwwwww :'(

March 9, 2011

FUHH !
 dua minggu neyy sebukk gilee sampai takbolehh nakk update facebook and blogger . 
tapi bendee yang buatt aku takk semangatt sangatt nakk study , ialah mood ! 
bendee tuu membuattkan aku hilang focus nakk study . Hmmm , bosanBOSAN .
banyakk bendee kene buatt dua minggu neyy , sampai rase nakk tertidur dalam kelas . HAHA =D
Omg  PMR Nk Dekat  !
Bole plak tido dlm kelas 
HAHA :D

March 1, 2011

HAHA
 Hari nie aku takk pergi sekolahh , sebab bangun lambatt , malam tadi aku tidur pukul 4 pagi , aku takk tahu kenape aku takk bolehh tidur, pastu makk aku pulakk memekak kerana aku tak pergi skola HAHA , abes aku kene marah dengan makk akuu :"(